Vlaanderen Manager en maXLife stellen nieuwe edities voor bij CRM Group

Vlaanderen Manager en maXLife stellen nieuwe edities voor bij CRM GroupDinsdag 16 april was de lanceringsdatum voor het zakelijke magazine Vlaanderen Manager 44 en Maxlife Vlaanderen Lifestyle 7. De locatie CRM Group had meteen een leuke verrassing achter de hand: bij het binnenkomen werd iedereen gevraagd zijn visitekaartje af te geven, zodat onze account manager Nancy Gryson hier eentje uit kon loten. De winnaar, Marc Peeters van de firma Salenko, won een roll-up met publiciteit voor zijn eigen bedrijf!

Tijdens het officiële gedeelte verwelkomde Nancy Gryson de aanwezigen.
Hierna luisterden de bedrijfsleiders geïnteresseerd naar de uiteenzettingen van Eric Dewaele van de firma Heursel, die bedankte voor zijn coverartikel in Maxlife Vlaanderen 7, Vincent Coolsaet van Incafin, die hetzelfde deed voor zijn coverartikel in Vlaanderen Manager, en gastspreker Eric van Poucke van Equicoaching. Als afsluiter bedankte Nancy de structurele partners.

Na het officiële gedeelte kon iedereen verder netwerken onder begeleiding van onze account managers. De nieuwe magazines werden weer druk doorbladerd. Op het einde kreeg iedereen de eerste exemplaren van de magazines mee naar huis. Een interessante afsluiter voor een gezellige avond!

[nggallery id=171]