Vlaanderen Manager lanceert 46ste editie in nieuwe voetbalarena van KAA Gent

Manager Launch Gent Ghelamco Arena 1 oktober 2013Een bruisende businessomgeving doet veel harten sneller slaan. Voorafgegaan door een rondleiding in de nieuwe Ghelamco Arena van voetbalclub KAA Gent presenteerden Vlaanderen Manager en MaXLife de nieuwe edities aan een zeer enthousiast publiek. Dat enthousiasme werd mede gestimuleerd door de prachtige omgeving van de gloednieuwe Arena. Zowel de heren als de dames waren onder de indruk. Marc Spinnael van KAA Gent lichtte kort het succes van het nieuwe stadion toe. Blijkbaar zijn er slechts enkele business seats over.

De nieuwe edities van Vlaanderen Manager en MaXLife werden uitgereikt aan de coverfiguren. Nathalie Lagae (Wever & Ducré) beleefde samen met haar man Pascale Vervaeke (Couteaux & Co.) een tweede huwelijksdag als bruidskoppel, poserend voor onze fotografen. Het resultaat was een prachtige trouwreportage in MaXLife. Kristiaan Goossens van Manager TV toonde een trailor van de aflevering Waasland, die weer op Kanaal Z uitgezonden werd. Daarnaast werd deze keer ook een delegatie van de Ambassade van Burundi uitgenodigd. Niemand minder dan de ambassadeur van Burundi, H.E. Felix Ndayisenga, informeerde de aanwezigen over de investeringsmogelijkheden van Burundi als een van de snelste groeiers in Afrika. Het enthousiasme en de vriendelijkheid van de Ambassadeur waren hartverwarmend. Nadien ontving iedere aanwezige een kopie van het magazine “The European Times” dat deze keer een special over Burundi bracht.

Onder het motto “Win met Netwerken, uw Visitekaartje is uw Lot” verlootten verschillende standhouders op deze avond schitterende prijzen. Een wellness weekend van Sauna Casa Verde, een Montblanc Meisterstuck Pen van Juwelier van Houtteghem, een Shine Lady of Shine Man van Shine Leathercosmetics en als smakelijke afsluiter een Gruut van Stadsbrouwerij Gruut uit Gent.
Zo ziet u maar: netwerken bij Manager is pure winst!

[nggallery id=183]