Vlaanderen Manager lancering bij TVH, Thermote & Vanhalst

TVH – Thermote & Vanhalst, wat dit jaar zijn 40-jarig jubileum viert, was onze indrukwekkende gastlocatie voor de lancering van Vlaanderen Manager Nr. 34 op dinsdag 28 september.
In de prachtige showroom werd iedereen hartelijk onthaald door de teams van Vlaanderen Manager en TVH.

Deze keer mocht Tom Du Caju, General Manager van Du Caju Printing het 1e exemplaar in ontvangst nemen. Daarna kreeg ook de burgemeester van Waregem, Kurt Vanryckeghem, een exemplaar overhandigd. Ook de winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd vertelde graag over zijn rij-ervaring met de Volkswagen Touareg en prijsde het concept dat bij de thuisrit aan de veiligheid gedacht werd en een chauffeur het stuur neemt. (zie ook kader hieronder)

De aanwezigheidslijsten werden weer vlot ter hand genomen en er werd regelmatig gewisseld van tafel-partners. Voor de goede ondersteuning had TVH gezorgd voor heerlijke bordhapjes en een mooi presentje in de giftbag.
www.tvh.com

[nggallery id=85]

 

Tanguy Van Quickenborne, Gedelegeerd bestuurder,
Van den Weghe NV,
, was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond. Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de Volkswagen Touareg, en getuigde over zijn rij-ervaring.

Tanguy Van Quickenborne: “Met deze comfortabele wagen moet je voortdurend opletten om niet te snel te rijden, want je voelt amper de snelheid. Toch verbruikt hij niet te veel. De hoge zitpositie en de laadruimte zijn ook interessant. Ik was ook verrast door het stijlvolle interieur! Alles zit goed, grote binnenvolumes aangenaam interieur én de Touareg oogt ook aan de buitenkant heel mooi uitgebalanceerd.“
Garage Vergotte, Concessiehouder Audi en VW, Vijfseweg 10, 8790 Waregem
Tel. +32 (0)56 62 21 54, www.vergotte.be