Web Lodge – “Met onze unieke expertise in linkbuilding geven wij uw online visibiliteit een extra impuls”

Uw website maximaal laten renderen, zo luidt de kernmissie van Web Lodge.  Met ruim zeven jaar ervaring op de bedrijfsteller, stevig geïncorporeerd in een technisch sterk onderlegd specialistenteam, geniet het bloeiende online marketingbureau bekendheid tot over de landsgrenzen heen. En dat is mede te danken aan de bijzondere niche waarmee dit bedrijf zichzelf van het gemiddelde online marketingbureau onderscheidt: kwalitatieve linkoptimalisatie.

Xavier Goegebeur.
Xavier Goegebeur.

Web Lodge is actief op vier terreinen:  (responsive) webdesign en -ontwikkeling, SEO -zoekmachine optimalisatie, SEA – online adverteren en e-mailmarketing. Onder de merknaam Link Optimizer toont het bedrijf zich tevens een krak in linkbuilding. “Een niche,”  weet zaakvoerder  Xavier Goegebeur. “Velen aanzien het als saai werk en bovendien is linkbuilding – het creëren van betrouwbare externe links naar uw site – arbeidsintensief omdat elke link manueel moet worden ingevoerd. Nochtans is het opbouwen van een gezond linkprofiel essentieel om ervoor te zorgen dat een website hoog (blijft) scoren in Google.”

Linkbuilding is geen kinderspel
Daarenboven vergt linkoptimalisatie ook steeds meer knowhow. “Google is fors verstrengd en beoordeelt nu ook de kwaliteit, relevantie en autoriteit van de sites van waaruit uw website links ontvangt. Is er sprake van teveel onbetrouwbare links, dan wordt dat afgestraft en bestaat het risico dat uw website op termijn onvindbaar wordt. Daarom behelst onze dienstverlening ook link detox, het opsporen en verwijderen van risicovolle links. De resultaten – een hogere ranking in Google – zijn bovendien ook perfect meetbaar. En dat alles voor een relatief kleine meerprijs. Ons populairste pakket bevat 100 kwalitatieve links alsook een grondige analyse van uw linkprofiel.”

Grenzeloos succes
Die aanpak leverde Web Lodge, dat zich zowel tot de reseller alsook tot de eindklant richt, een groot en tevreden klantenbestand op. “Deco Rosseel bijvoorbeeld is al zeven jaar klant; sedertdien prijkt hun website non-stop in de Google top10 en kregen ze zelfs de president van Europa over de vloer.” Bovendien heeft ook het buitenland de weg naar Web Lodge en Link Optimizer gevonden. “Op vlak van linkbuilding loopt Nederland voorop en hebben we ook klanten in het Verenigd Koninkrijk.” Al blijft het bedrijf allerminst op haar lauweren rusten: Web Lodge en Link Optimizer zetten 2014 in met een compleet nieuwe branding.

0383-01_Weblodge_logo_CMYKSnellegemsestraat 10 – 8210 Zedelgem – T 0476 81 61 02 – info@weblodge.bewww.weblodge.bewww.linkoptimizer.be