Group VHC


http://groupvhc.be/

Group VHC legt zich toe op verwarming, airconditioning en duurzame energie. De firma beheerst deze technologieën door en door en houdt voortdurend de vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen. De klanten van Group VHC zijn zowel particulieren als bedrijven (kantoren en industriële ondernemingen) en gebouwbeheerders. Deze doen een beroep op de expertise van Group VHC voor nieuwbouwprojecten en voor de renovatie van bestaande installaties. Group VHC doet alles zelf, van studie en plaatsing tot het herstel en onderhoud van de voorzieningen.

Omwille van de uitputting van fossiele brandstoffen, heeft de maatschappij meer en meer nood aan duurzame technologie. Group VHC verdeelt fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming, zonneboilers, absorptiemachines en gasgestookte warmtepompen van toonaangevende producenten.
zonnepanelen

De hoofdzetel van Group VHC ligt in Overijse, een ideale uitvalsbasis in het centrum van het land. Het gebouw is een toonbeeld van hoe het moet. Alle energievriendelijke koel-, verwarmings- en ventilatietechnieken werden er toegepast. Zo kunnen klanten zelf ervaren wat deze systemen betekenen op het gebied van leefcomfort, geluid en omvang van de installaties. Het gebouw dient eveneens als testcenter voor nieuwe technologische toepassingen. Architecten en vaklui kunnen er terecht voor seminaries over de meest recente technische evoluties en hun praktische toepassingen.

Group VHC levert uitsluitend producten van topkwaliteit, maar uiteindelijk zijn de medewerkers doorslaggevend in de vertrouwensrelatie met de klanten. Elke technieker wordt dan ook grondig opgeleid, zowel intern als extern (bij de merken) en voortdurend bijgeschoold. Al onze werknemers zijn tweetalig en erkend als koeltechnicus of verwarmingsspecialist. Dat betekent dat zij eveneens instaan voor het onderhoud en de eventuele herstelling. Elk project krijgt een vaste technieker toegewezen, wat de continuïteit verzekert.

TeamGroup VHC gaat prat op een perfecte installatie: De ruimte waar gewerkt wordt, wordt volledig beschermd en alles wordt achteraf in perfecte staat achtergelaten. Onze techniekers vertrekken trouwens niet vooraleer alles grondig getest is. Nadien staat een team van 5 personen 24/7 klaar in geval van problemen.