“Creëren, Spelen, Doen!”, dat is al 70 jaar de missie van De Banier

foto ML De Banier_cover_low

Ben je creatief? De Banier heeft het klassieke knutselmateriaal, maar legt zich ook toe op zaken die je elders niet gemakkelijk vindt. Zo zijn er heel wat papiersoorten, stempels, kralen, verfsoorten… De hype om zelf te naaien, te breien en te haken is er nog steeds en daar wordt graag op in gespeeld met een ruime keuze. Wil je graag kaarsen gieten, keramiek maken of glas beschilderen? Dan moet je zeker binnenspringen bij De Banier!

slogan creëren-spelen-doen_rgb_lowAteljee Banjee organiseert geregeld workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen. Alles wat met textiel te maken heeft, doet het goed. Maar ook emailleren, wenskaarten maken of glas smelten voor een originele ring, is mogelijk in deze workshops.

De afgelopen jaren specialiseerde De Banier zich ook in spellen. Het begon met circusmateriaal en buitenspeelgoed, maar er kwam steeds meer bij. Zo is er nu een uitgebreid assortiment met originele gezelschapspellen.

De Banier heeft voorts heel wat boeken over knutselen waarin u zeker inspiratie vindt. Neem alvast een kijkje op de website waar naast 10 000 creatieve producten heel wat tips en ideetjes te vinden zijn. De Banier heeft verspreid in Vlaanderen 10 winkels en nog één in Brussel, maar ook online shoppen is mogelijk.

Een prima adres voor leuke cadeautjes!

logo De Banier_hori_rgb_lowwww.debanier.be
debanier@debanier.be
T 03 270 04 44