Metropool Zuid


http://www.metropool.be/

Onze beide merken Jaguar en Land Rover hebben de laatste jaren fors geïnvesteerd. Daarom beschikken we sinds 2015 over een hele reeks nieuwe modellen met op kop de Jaguar XE, XF en F-pace en de Range Rover Evoque en Discovery Sport. Deze modellen zijn uitgerust met de nieuwste Ingenium-motoren van de de groep, die ervoor zorgen dat ze qua prestaties en Co²-uitstoot tot de beste in hun klasse behoren.

We merken nu al dat zeer veel bedrijven een alternatief zoeken om toe te voegen aan hun veelal Duitse vloot. Daarom doet Metropool forse investeringen, om deze veeleisende klanten de perfecte service te kunnen bieden. We hebben met mezelf een exclusieve Fleetverantwoordelijke die de klanten wegwijs maakt in onze voordelige fleetformules en ook waar het Service na verkoop betreft bieden we diensten zoals VIP-service, haal- en brengservice etc. Onlangs werd er geïnvesteerd in onze nieuwe Carrosserie-afdeling van Carrosserie Metropool om onze klanten een volledige “One stop shopping” experience te kunnen aanbieden.

Jaguar Land Rover Metropool is onderdeel van de AMB-groep, waarin ook BMW Jorssen en Renault Antwerpen zich bevinden. We kunnen dus terugvallen op een jarenlange ervaring in service voor bedrijven. Je vindt bij ons alle expertise voor uw vlootbeheer, in de immer gezellige sfeer waar Metropool om gekend is.