Jaraco Industriebouw Opglabbeek – “Wij discussiëren liever voor aanvang van een project”

Ter gelegenheid van hun tiende verjaardag heeft Jaraco uit Opglabbeek een marktonderzoek laten uitvoeren bij bouwheren en architecten. Met een klantentevredenheid van 97% mag je het resultaat gerust verbluffend noemen.

Geert Janssen.

Jaraco viert dit jaar z’n tiende verjaardag. Van een aannemer in de industriebouw zijn ze uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in totaalprojecten. Kwaliteit en betrouwbaarheid, daarin schuilt de kracht van Jaraco.

Dat bleek ook uit het door een extern bedrijf uitgevoerd onderzoek. “Wij adviseren de klanten van bij de start,” zegt zaakvoerder Geert Janssen. “Wij denken aan praktische zaken en wijzen op mogelijke problemen die zich kunnen voordoen en hoe daaraan verholpen kan worden. Wij voeren liever een discussie voor de start van een project in plaats van na afloop. Zo kunnen we ons volop focussen op nieuwe projecten en moeten we geen tijd steken in het oplossen van problemen. En als er dan toch nog iets zou mislopen, is het voor ons een erezaak om dat zo snel mogelijk recht te trekken.”

Uit de weinige negatieve punten van het onderzoek trekt Jaraco lessen: “Een vaak voorkomende opmerking was dat men niet op de hoogte was van het feit dat we niet enkel stalen constructies plaatsen. Wij bieden een totaaloplossing en dat willen we duidelijk maken. Het bedrijf krijgt een nieuwe ‘identity’ en daarbij hoort een fraaie website met onder meer getuigenissen van tevreden klanten.”