Nelis Wegenbouw – “Wij kunnen bedrijven veel geld besparen”

foto_LM73_Nelis Wegenbouw-109_rgb_low

Sterk in betonwerk

Verkeert het terrein rondom uw bedrijf niet meer in al te beste staat? Is het ouder dan tien jaar? Eén adres: Nelis Wegenbouw in Opglabbeek. Dit familiale bedrijf geldt al meer dan 25 jaar als dé referentie op het vlak van beton en asfaltverhardingen, zowel voor aanleg als onderhoud.

Nelis Wegenbouw is een vaste partner van overheden, kmo’s en grote bedrijven. Naast het aanleggen en herstellen van betonwegen, behoort ook de aanleg van bedrijfsterreinen, stapelplaatsen, opritten en parkings tot de kernactiviteiten. “Bedrijven kunnen bij ons terecht voor al hun buitenverhardingen, maar ook voor het herstellen van binnenvloeren. Enkele referenties zijn Ikea, Essers en Dyka. Ons team van 30 medewerkers zorgt dagelijks voor het onderhoud, herstellen en waterdicht maken van beton en asfaltverhardingen,” zegt gedelegeerd bestuurder Johan Nelis.

Laat uw verharding waterdicht maken
Tien jaar na de aanleg van een verharding is het onvermijdelijk tijd voor onderhoud. En dan contacteert u best Nelis Wegenbouw. Door al de uitzetvoegen, naden en scheuren waterdicht te maken, zowel in beton als in asfvaltverhardingen, verlengt Nelis Wegenbouw de levensduur van uw verharding met ruim vijf jaar,” aldus Johan Nelis.
nelis logo

Industrieweg-Noord 1178 – 3660 Oplgabbeek – T 089 85 77 43 – info@neliswegenbouw.bewww.neliswegenbouw.be