Vanborren Systems – “De kwaliteit, levensduur en energieprestaties van daken gaan vóór alles”

Hebt u plannen voor een nieuw bedrijfsgebouw of nieuwe woning? Wilt u het verouderde dak van uw fabriekshal, opslagloods of buitenverblijf laten vervangen? Bij Vanborren Systems krijgt u gegarandeerd kwalitatieve producten die een leven lang meegaan en daken die tot in de kleinste details afgewerkt zijn.

Erik Vanborren.
Erik Vanborren.

Anderhalf jaar geleden verhuisde Vanborren Systems naar Hoegaarden. Het bedrijf investeerde in een showroom, een groot magazijn en een werkplaats. Zaakvoerder Erik Vanborren: “De onderneming is nu beter gestructureerd, wat toelaat om nog beter en sneller in te spelen op wat onze klanten willen.”

Kwaliteit vóór alles
Klopt u bij Vanborren Systems aan voor dak- of isolatiewerken? Dan bent u zeker dat uw dak binnen tientallen jaren nog altijd dezelfde kwaliteit heeft als nu. Storm, wind, regen, hagel, ijskoude winters of bloedhete zomers: ze hebben geen invloed op het woon- of werkcomfort en de energieprestaties van uw bedrijfspand of woning. “Wij kiezen de leveranciers van onze materialen met zorg uit. En binnen hun assortiment gaan we altijd voor de producten die topprestaties leveren. Een voorbeeld? Voor platte daken raden we altijd EPDM-rubber aan. Gewoon omdat het 100 % waterdicht, scheurvrij en uv-bestand is. Het heeft de langste levensduur en haalt met voorsprong de beste milieuscore.”

Vanborren SystemsTonnen ervaring en verregaande service
Werkt u met dakwerken Vanborren samen, dan wéét u dat u pakken ervaring in huis haalt. En dat uw dak snel geplaatst of gerenoveerd wordt. Ook een herstelling of de afwerking van een dak na de plaatsing van zonnepanelen of een verwarmingssysteem gebeurt in de kortst mogelijke tijd. “Onze medewerkers hebben stuk voor stuk jaren kennis en ervaring opgedaan. Ofwel kregen ze intensieve en doorgedreven opleidingen. En we beperken ons niet tot pure dakwerken. We pakken ook alle bijbehorende werken aan. Zo metselen we bijvoorbeeld ook muren.”

Doorgedreven begeleiding en advies
Vóór Vanborren Systems bij u aan de slag gaat, krijgt u een uitgebreide studie waarin ook úw stem telt. Erik Vanborren: “We vertrekken altijd van de langste levensverwachting van een dak. Is wat het bedrijf wil technisch haalbaar? Is het de beste oplossing? Voldoet het aan alle normen? Dat zijn zaken die we altijd eerst bekijken. We berekenen onder meer ook de isolatie, waterdichtheid en windbelasting. Bij complexe projecten schakelen we de adviseurs van onze leveranciers in. Zo is de klant zeker dat zijn dak en isolatie perfect op elkaar afgestemd zijn en de hoogste kwaliteit brengen. Ook voor de meest ingewikkelde dakconstructies.”

logo Vanborren Systems_rgb_lowAltenaken 11/4 – 3320 Hoegaarden – T 016 720453 – info@vanborren.bewww.vanborrensystems.be