Beleef de finale van Parijs-Roubaix als een échte VIP, voordelig tarief voor lezers nieuwsbrief

Op zondag 7 april slaan De Feestarchitect, B&C en Telenet de handen in elkaar om een onvergetelijk wielerevent neer te zetten langs de kasseien van Parijs-Roubaix. Nog nooit zat u zo goed in de ‘Hel van het Noorden’. Ideaal voor klanten, relaties, zakenpartners, leveranciers,… of een gezellig dagje uit.

A9R1165669‘s Ochtends om 8 uur vertrekken de VIP-bussen met genodigden richting Noord-Frankrijk. Aan boord zit de sfeer er onmiddellijk goed in dankzij een glaasje lekkere bubbels. Opstapplaatsen worden voorzien in functie van de deelnemers. De trip gaat richting Erre, waar het gezelschap tegen 9.30 uur arriveert. Voorzien van een aperitiefje betreedt iedereen de prachtig gedecoreerde VIP-tent langsheen de kasseien van de Rue Robert Planchon. Terwijl live muziek weerklinkt, staat een heerlijk ontbijtbuffet te wachten. Na afloop is er tijd om de benen te strekken via een korte wandeling in de omgeving. Tegen 11.45 uur wordt iedereen opnieuw aan tafel verwacht voor warme visgerechten, kreeft en vleesgerechten.

A9R1138708In volle finale
De Rue Robert Planchon in Erre biedt met 3,7 km de langste kasseistrook uit de wedstrijd en dat op een 75-tal km van de eindstreep. Van hieruit trekken de renners naar Mons-en-Pévèle, met andere woorden: in volle finale. Hier ontploft de koers!
Niets wordt aan het toeval overgelaten om u en uw gasten een uniek evenement voor te schotelen: een volledig ingerichte keuken staat garant voor een vlekkeloze catering, genieten doet u aan mooie, gepersonaliseerde tafels, ruime parking en vlotte opstapmogelijkheden bij het vertrek, sfeervolle muzikale animatie, voorbeschouwingen en interviews, een groot videoscherm zodat u geen seconde mist…

A9R1131024Voordeeltarief voor lezers van deze nieuwsbrief
Als lezer van deze nieuwsbrief en relatie van Manager Magazines geniet u van het voordeeltarief van 195 euro per persoon (excl. BTW), all in, in plaats van de normale prijs van 225 euro.
Om in te schrijven en/of voor meer info, kunt u terecht bij De Feestarchitect: Valerie D’Haese – 0491 56 26 57 | valerie@defeestarchitect.be.