Seminarie Limburg Vastgoed 2012

Limburg is een interessante, zeer actieve vastgoedmarkt. Zo worden er op dit moment tal van vastgoedplannen gerealiseerd en staan er veel projecten op stapel.

Limburg beschikt over een flinke voorraad bedrijventerreinen die strategisch gelegen zijn door de trimodale ontsluiting (auto-, spoor- en waterwegen) en de verbinding tussen de Haven van Antwerpen met het achterland. Daarbij kiezen Limburgse steden steeds meer voor een duurzame stadsontwikkeling. Zo bieden voormalige industriële sites in de periferie kansen voor herontwikkeling en is er een neiging tot ‘inbreiding’, zoals de toenemende ontwikkelingen rond stations.

Op de 4e editie van het namiddagseminarie Limburg Vastgoed krijgt u een actueel overzicht van de vastgoed-opportuniteiten en meer specifiek van de Hasseltse en Genkse projecten in the pipeline. Gedeputeerde Marc Vandeput zal het seminarie openen. Ook burgemeester Wim Dries (stad Genk) en schepen Rob Beenders (stad Hasselt) zetten hun plannen uiteen. We sluiten de dag af met een bezoek aan Universiteit Limburg.

Praktische informatie:
Datum: Dinsdag 28 februari 2012
Locatie: Scheepvaartkaai 16a, 3500 HASSELT
www.limburgvastgoed.info