Transworld International

http://www.transworld.be/

Transworld international levert relocatie-, verhuis- en opslagdiensten overal ter wereld aan particulieren, bedrijven en organisaties. Het is hiervoor ideaal gelegen in het hart van de Brusselse expat-gemeenschap.

Transworld International werd opgericht in 1969. Onder de leiding van Jacques Sterckx groeide het bedrijf uit tot één van de meest gewaardeerde en vooruitstrevende bedrijven in de sector. Vandaag wordt Transworld International geleid door zijn dochter en zoon : Fanny en Barth.

In 2001 was Transworld International bij de eerste verhuisbedrijven die het FAIM kwaliteitslabel toegekend kregen. Dit label garandeert de hoogste kwaliteitsstandaard voor internationale verhuizingen. Transworld International blijft dit label behalen met de hoogste scores.

De meertalige en gespecialiseerde adviseurs gaan steeds net die stap verder om te verzekeren dat de geleverde diensten tegemoetkomen aan de verwachtingen van de klanten en deze zelfs overtreffen. Hierbij krijgt de klant één contactpersoon toegewezen die het hele relocatieproces coördineert vanuit de kantoren van Transworld.

Transworld International biedt aan zijn klanten een brede waaier van relocatiediensten. Dit resulteert in een gemoedsrust, een vlotte overgang en integratie, en een winst in tijd en geld.

Bezoek de website van Transworld voor meer informatie of contacteer hen voor een gratis en vrijblijvende offerte.