Tips voor een frisse uitstraling na een korte nacht

4VOO_mancare

Wie houdt er niet van een feestje of bedrijfsevenement, wij in ieder geval wel. Natuurlijk wilt u er ‘the day after’ opnieuw fris en goed uitzien. Daarvoor kunnen wij allemaal wel wat tips gebruiken. Voor de zelfbewuste mannen onder ons geeft Katleen Vrombaut van CosMENtis, een cosmeticalijn exclusief voor mannen, enkele tips die u na een nachtje stappen helpen stralen.

Tip 1: gebruik een nachtcrème
Het mannelijke hormoon testosteron tast de vitaliteit van de huid aan. Om dit ’s nachts tegen te gaan kan u best een nachtcrème gebruiken. De crème maakt uw huid weer jonger, frisser en energieker, precies hoe vrouwen het graag willen.

Tip 2: slaap op een zijde kussen
Op een zijde kussen slapen is niet alleen lekker zacht, maar ook goed voor uw huid. Zijde is een natuurproduct en heeft dezelfde aminozuursequentie als de huid. Uw kussen draagt mee zorg voor uw huid wanneer u in dromenland bent.

Tip 3: ooggel en bier in de koelkast
Ooggel helpt de wallen verminderen door de vochtophoping onder de ogen te draineren. De gel in de koelkast zorgt voor een extra effect. En zet ook bier in de koelkast. Want voor wie graag een frisse pint bier drinkt, hebben we goed nieuws: in een pint zitten vitaminen die goed zijn voor uw huid. Uiteraard leidt overdaad tot het omgekeerde effect.

Tip 4: dun hoofdkussen
Een dik en donzig hoofdkussen klinkt misschien aanlokkelijk, maar het is toch niet zo een goed idee. Als u een nieuw hoofdkussen aanschaft, kies dan voor één dat niet te dik is. Hoe raar het ook mag klinken, een dun hoofdkussen bevordert uw uitstraling.

Tip 5: grote wasjes, kleine wasjes
Houdt u ook van een babyzacht velletje? Reinig dan eerst de huid voor u er een dagcrème op aanbrengt. Het zal u een fris gevoel en een gezonde look geven. Wilt u er nog monterder uitzien, probeer dan te kiezen voor een hydraterende crème.

Meer tips en informatie:  www.cosmentis.com

4VOO “distinct man”  wordt uitsluitend verdeeld via professionals die hiervoor de nodige kennis hebben verworven. Deze verkooppunten geven professioneel en persoonlijk advies en zijn expert in het behandelen en verzorgen van de mannenhuid. www.mencarecentra.be