Madeliefje – Houten meubilair op maat van uw persoonlijkheid

foto madelief_lowKwaliteit. Levensduur. Design. Dat zijn de criteria waarop Johan en Heidi Demeulemeester meubilair voor huis en tuin selecteren. Voeg daarbij hun ruim tien jaar ervaring en speciaalzaak Madeliefje heeft alles om elke klant op zijn wenken te bedienen.

Toen Johan en zijn vrouw Madeliefje overnamen van zijn ouders, verschoof de focus van natuurvoeding volledig naar tuinmeubilair. “In onze vernieuwde Ethnicraft showroom bieden we een ‘rationeel-emotionele’ collectie in teak en eik. Voor tuin en terras omvat het aanbod dan weer een bijzonder brede keuze aan meubelen en toebehoren.”

Maatwerk
Doorheen de jaren bouwden Johan en Heidi een ruime expertise op. “Wij adviseren de mensen bij hun keuze van materialen en producten op basis van hun manier van leven, smaak, wensen en budget. We kunnen zelfs oplossingen op maat aanreiken. Onze filosofie van klantgerichtheid vertaalt zich verder in een goed uitgebouwde dienst-na-verkoop.”

Van eigentijds tot tijdloos
De ruime showroom van Madeliefje biedt een overzicht van diverse exclusieve merken. De stijl gaat van eigentijds tot tijdloos klassiek. Kwaliteit en vormgeving geven duidelijk de toon aan. Toch omvat het assortiment artikelen uit alle prijssegmenten, maar steevast degelijk en duurzaam. “Wij houden een vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen. Momenteel zijn combinaties van hout met andere materialen, zoals inox, glas of kunstleder bijvoorbeeld erg in.” Het is een kwestie van smaak, maar elke smaak vindt bij Madeliefje zijn gading.

Basis CMYK

Brugsestraat 38 – 8020 Oostkamp – T +32 50 82 41 29 – info@madeliefje.bewww.madeliefje.be