Reynaers Aluminium


https://www.reynaers.be/

Reeds 50 jaar positioneert het Duffelse bedrijf Reynaers Aluminium zich als specialist in het ontwikkelen van aluminium toepassingen voor de bouwsector zoals ramen en deuren. Reynaers biedt totaaloplossingen voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Om duurzame groei te bestendigen en te beantwoorden aan de behoeften van de markt, investeert het bedrijf voortdurend in innovatie op ieder gebied. Wij doen continue onderzoek naar de laatste trends en behoeften van de markt. In 2013 lanceerden we onze schuifdeur Hi-Finity. In combinatie met de uitstekend isolerende profielen en zijn minimalistische look betekende Hi-Finity dé oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid. Begin 2016 lanceerden we ons vooruitstrevende productenreeks MasterLine. MasterLine staat voor maximale energie-efficiëntie, comfort en veiligheid en enorme architecturale vrijheid door zijn talrijke designvarianten.

Onze constante groei van het productengamma noodzaakt meer opslag en productiecapaciteit in al onze markten. Daarom investeren we wereldwijd meer dan 50 M€, waarvan meer dan de helft gaat naar de uitbreiding en de vernieuwing van ons hoofdkantoor. We investeren niet alleen in nieuwe gebouwen, logistieke- en productiecapaciteit, maar ook in het integreren van digitale toepassingen in onze R&D, meet- en testprocessen en productie. Hiermee verzekeren wij er ons van dat onze producten ook in de toekomst beantwoorden aan de strengste vereisten die de steeds complexere bouwmarkt ons oplegt.

Dankzij onze duurzame groei is Reynaers een belangrijke werkgever geworden. Reynaers vindt het erg belangrijk om aandacht te besteden aan het welzijn van zijn medewerkers en de gemeenschap. Zo bieden wij een mobiliteitsplan aan waarmee we fietsgebruik en carpooling aanmoedigen. Investeren in acties voor een duurzamere toekomst voor iedereen zal altijd één van onze prioriteiten blijven.