Antenor


http://www.antenor.eu/

Antenor Payment Systems: Een innovatieve Belgische specialist in betaalautomatisatie.

Sinds meer dan 25 jaar legt Antenor zich toe op het automatiseren van betalingen: van cashless betaalsystemen tot op maat samengestelde self-service betaalkiosken.
In gesloten gemeenschappen zoals scholen, sportcomplexen, festivals en in grote bedrijven kunnen we alle micro-payments voor lokale diensten zoals eten, drinken, copies en prints cashless afrekenen met de personeelsbadge of de studentenkaart . Dat is gebruiksvriendelijk, veiliger en maakt een dynamisch prijsbeleid mogelijk.
Onze Self service betaalkiosken worden met succes in de meest uiteenlopende marktsegmenten ingezet. Denk maar aan parkings, carwash, wassalons, hotels, bibliotheken, cinemazalen, recreatieparken, musea, concertzalen, …. De Antenor automaten zorgen altijd voor een efficiëntere, veiligere en meer beschikbare service, wat resulteert in een uitzonderlijke Return on Investment. In winkels zoals bij bakkers en slagers zorgen Antenor betaalautomaten voor de self-service afrekening met cash of bankkaart zonder dat het personeel hierin moet tussenkomen. Naast voordelen in hygiëne verhoogt de klantvriendelijkheid omdat het personeel zich helemaal kan toeleggen op zijn producten en zijn klanten.
Antenor realiseert zijn groei in binnen en buitenland voornamelijk door middel van samenwerking met partners die hun producten of diensten op maat van een specifieke sector aanvullen met de modulaire betaaloplossingen van Antenor. Voor hen is Antenor een heel complementaire partner die hen toelaat totaaloplossingen aan te bieden.
We kenmerken ons door een eigen, flexibele en modulaire productie in België zodat we de optimale oplossing kunnen uitwerken op maat van de klant. Ons team staat borg voor een optimale betaalautomatisatie voor uw projecten.