Hermans & Co


http://hermansenco.be/

Algemene Ondernemingen Hermans & Co uit Lanaken, is een familiale bouwonderneming opgericht in 1971 door Pierre Hermans samen met 2 vennoten waaronder zijn broer André. Vandaag staat de 2de generatie met John en Peter Hermans aan het roer. Hermans & Co telt ongeveer 45 werknemers en is actief in wegen- en rioleringswerken en de algemene bouw.

Onze bouwafdeling is vooral actief in de bouw van scholen, sporthallen en appartementen. Waarbij wij de voorkeur geven aan totaalprojecten die wij van A tot Z uitvoeren. Met enige trots mogen wij stellen dat wij reeds tientallen jaren huisaannemer zijn bij diverse industriële bedrijven. Dat vertrouwen krijg je niet zomaar, dat moet je dagelijks verdienen door een goede service te bieden en kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Onze knowhow is een meerwaarde voor onze klanten en door actief mee te denken slagen wij erin onze projecten in een perfecte prijs-kwaliteit verhouding te realiseren.  

Onze afdeling wegenbouw voert projecten uit voor openbare besturen en bedrijven. Infrax, Aquafin, Steden en Gemeenten, Wegen en Verkeer behoren tot hun opdrachtgevers. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en baten een copro en benor gecertificeerde breekwerf uit voor de recyclage van bouw- en sloopafval.

Een derde pijler van Hermans & co is projectontwikkeling.
Wij realiseren woonprojecten waarbij wij de gronden aankopen, de infrastructuur aanleggen, woningen of appartementen bouwen en deze volledig afwerken naar de wensen van onze particuliere klanten. Hierbij is de synergie tussen onze 2 afdelingen een grote troef.

Samen met onze gemotiveerde en hooggekwalificeerde medewerkers en onze zorgvuldig geselecteerde onderaannemers bouwen wij dagelijks aan de toekomst en het succes van Hermans & Co