Raes Constructies


http://www.raesconstructies.be/

Als vertrouwde en gevestigde waarde in bouwsmeedwerk, bieden wij unieke ontwerpen volgens de wensen van de klant: staal gecombineerd met de fijnste materialen.

Industrie, handel en privé kunnen bij ons terecht voor specifieke metalen constructies en op maat gemaakte onderdelen.
We besteden bijzondere aandacht aan snel en efficiënt lasersnijwerk.

Raes Constructies is gevestigd te Duffel, op de as Antwerpen-Brussel. De centrale ligging stelt ons in staat klanten in binnen- en buitenland vlot te bedienen. Als familiaal bedrijf stelt Raes Constructies zich tot doel de beste kwaliteit inzake metaalconstructies te leveren aan een marktconforme prijs, aan zowel particulier als industrie. Gedegen vakmanschap wordt gedragen door een modern machinepark, met oog voor een duurzame en milieubewuste ontwikkeling, waarbij het welzijn van onze werknemers centraal staat.

Zaakvoerder André Raes startte het bedrijf als eenmanszaak aanvang jaren ’90. Om zijn sterk groeiende klantenbestand beter te kunnen dienen richtte hij in 1997 bvba Raes Constructies op. De productie van kwalitatieve trappen, leuningen, balustrades en poorten stond in de beginjaren centraal. De expertise die daarbij werd opgebouwd, maakt het bedrijf vandaag tot hét aanspreekpunt voor de meest veeleisende opdrachten inzake bouwsmeedwerk.